Ο στόχος

Κατανοώντας τις ανάγκες λειτουργίας και οργάνωσης των σύγχρονων επιχειρήσεων, αλλά και της αναγκαιότητας χρήσης ενός καθολικού συστήματος διαχείρισης, η Centiva παρέχει τη δυνατότητα ανάλυσης, σχεδίασης και υλοποίησης οποιουδήποτε συστήματος εφαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Σε αυτά, φυσικά περιλαμβάνεται η μηχανογράφηση της εταιρείας σας, με custom εφαρμογές διαχείρισης των τμημάτων που την αποτελούν, καθώς και γενικής ωφέλειας συστήματος ERP (Enterprise Resourse Planning).

Ο τρόπος

Η Centiva υπόσχεται την οικονομικότερη αλλά συνάμα αποτελεσματικότερη λύση για την εταιρεία σας. Με τεράστια εμπειρία σε ανάλογα συστήματα και πολυετή γνώση στον προγραμματισμό, εγγυόμαστε για το άριστο αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Όλες οι σουίτες εφαρμογών που υλοποιούμε, αναλύονται, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου σε συνεργασία με την επιχείρησή σας, δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία τρίτων και επομένως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ή περιττός πλεονασμός δυνατοτήτων.

Ενδεικτικά

Ορισμένα τμήματα επιχειρήσεων που καλύπτουν μέχρι σήμερα οι κατά παραγγελία εφαρμογές διαχείρισης που έχουμε υλοποιήσει, περιλαμβάνουν:

  • Εμπορικό – Τμήμα Πωλήσεων
  • Αποθήκες – Προϊόντα - Προμηθευτές
  • Πρωτόκολλο – Διαχείρηση Εντύπων & Ψηφιοποίηση
  • Τεχνικό Τμήμα – Βλαβοληψίες
  • Τμήμα Διαχείρισης Συνδρομών Πελατών

Χρειάζομαι το δικό μου ERP

TOP
Centiva Career