Γιατί;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η χρήση εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα, tablets και smart phones έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Χιλιάδες εφαρμογές παγκοσμίως υλοποιούνται καθημερινά, κυρίως από καταξιωμένες εταιρείες και οργανισμούς με σκοπό την παροχή χρήσιμων καθημερινών εργαλείων και πληροφοριών προς τους χρήστες τους.

Οι εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα και τα tablets είναι πλέον το δημοφιλέστερο μέσο αύξησης της παραγωγικότητας αλλά και της πληροφόρησης των πελατών σας. Είτε πρόκειται για iOS Apps, είτε για Android Apps, είτε για Mobile Apps (εφαρμογές για κινητά) γενικότερα.

Ανάπτυξη Εφαρμογών για Smart Phones (iphone - android) image

 

Έτσι...

H εμπειρία της Centiva, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα για την εφαρμογή που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε προκειμένου να προβάλετε την ιδέα, την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας.

Μπορούμε ακόμη να αναπτύξουμε για εσάς οποιοδήποτε εργαλείο σχετίζεται με τη δραστηριότητά σας και μπορεί να αποτελέσει τρόπο καθημερινής επαφής με τον πελάτη ή το συνεργάτη σας.

Τεχνογνωσία

Με χρήση εργαλείων προγραμματισμού τελευταίας γενιάς όπως Apple Xcode, Java Eclipse και Android SDK, υλοποιούμε mobile applications για τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone, iPad) ή Android. Καλύπτουμε έτσι το μέγιστο δυνατό σύνολο χρηστών από άποψη συσκευής.

Οι υλοποιημένες εφαρμογές, κυκλοφορούν εντός λίγων ημερών στα αντίστοιχα shops (Apple Store ή Android Shop) προκειμένου να τεθούν προς διάθεση στο κοινό σας.

Θέλω το δικό μου app

TOP
Centiva Career