Μηχανογραφηθείτε!

Το MediaFrame αποτελεί καινοτομία στη μηχανογράφηση της σύγχρονης επιχείρησης. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί με τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία ώστε να ενσωματώνει δυναμικά όλες τις δυνατότητες και διαδικασίες που απαιτεί ακόμα και η πλέον πολυσύνθετη μηχανοργάνωση.

Πώς λειτουργεί

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας των υλικών και των επικοινωνιών μπορεί να προσομοιωθεί απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες παραμετροποίησης του, χωρίς συμβιβασμούς στην φιλικότητα και την ευχρηστία του. Παράλληλα έχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας, χάρη στα πολλαπλά στάδια επεξεργασίας των πληροφοριών που δέχεται.

Αναλυτικότερα...

Λειτουργεί στη πλέον διαδεδομένη πλατφόρμα των windows και αξιοποιεί τις εξαιρετικές δυνατότητες της πιο αξιόπιστης βάσης δεδομένων SQL Server. Επίσης έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων, διαχειρίζεται δε με ασφάλεια απεριόριστο όγκο δεδομένων και υποστηρίζει ταυτόχρονη λειτουργία μεγάλου αριθμού χρηστών, δίνοντας στην επιχείρηση ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διαχείριση των κρίσιμων διαδικασιών.

 • Τεχνικά χαρακτηριστικά του MediaFrame
 • Εξαιρετικά εργονομικό και φιλικό περιβάλλον  εργασίας
 • Απ’ ευθείας επικοινωνία με άλλες εφαρμογές
 • Διαχείριση με ασφάλεια απεριόριστου όγκου δεδομένων
 • Απόλυτος έλεγχος πρόσβασης σε αρχεία δεδομένων
 • Συμβατή διαχείριση ημερομηνιών και ημερολογιακών περιόδων
 • Διαχείριση πολλαπλών νομισμάτων
 • Απεριόριστες δυνατότητες δυναμικής σχεδίασης
 • Πλήρης ανάπτυξη και έλεγχος αρμοδιοτήτων χρηστών
 • Menus οργανωμένα σε ενότητες
 • Ευέλικτη παρουσίαση και αναζήτηση πληροφορίας
 • Αύξουσα ή φθίνουσα ταξινόμηση ως προς όλα τα πεδία της πληροφορίας
 • Υψηλή ταχύτατη καταχώριση δεδομένων
 • Απεριόριστος αριθμός εκτυπώσεων με επιλογή φίλτρων σε κάθε report

Εφαρμόζεται σε eshops, bookstores, ενισχύοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο (ecommerce), και φυσικά, το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δυνατότητες MediaFrame

Παρακάτω θα αναπτυχθούν μερικές από τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Θα πρέπει να επισημανθεί, όπως έχει αναφερθεί και στη εισαγωγή, ότι όλη η εφαρμογή είναι 100% παραμετροποιήσημη ακόμα και στις οθόνες. Έτσι μπορούμε να σχεδιάσουμε φόρμες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη.

Σύγχρονο Περιβάλλον Εργασίας

Το περιβάλλον εργασίας είναι σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη. Πέρα από το βασικό μενού που βρίσκεται αριστερά στην οθόνη η φιλοσοφία των tabs επιτρέπει την παράλληλη επεξεργασία διαφόρων εργασιών. 

Media Frame picture

Διαχείριση Ειδών

Σε δραστηριότητες με πλήθος ειδών η διαχείριση της πληροφορίας είναι διαθέσιμη από τα πρώτα κιόλας βήματα. Εισαγωγή απεριόριστων στηλών, πληροφοριών ακόμα και φωτογραφιών ανά γραμμή. 

Media Frame Administrator picture

...και;

Και δε σταματάει εκεί στο tab του είδους πλέον μπορεί να ενταχθεί όποια πληροφορία ή εργασία είναι χρήσιμη στο χρήστη.

Media Frame User picture

Διαχείριση Συνεργατών

Η διαχείριση συνεργατών αποτελεί μια μοναδική εφαρμογή για παρακολούθηση  πληροφοριών που αφορούν εξωτερικούς συνεργάτες.  Έχει σχεδιαστεί με τα πλέον εξελιγμένα και σύγχρονα εργαλεία και δίνει τη δυνατότητα ενοποιημένης παρακολούθησης όλων των κρίσιμων στοιχείων των συνεργατών μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Με πλήρως παραμετροποιημένες φόρμες στις ανάγκες του χρήστη είναι εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο.

Media Frame Coorperator picture

Project Management

Το MediaFrame Project Management αποτελεί μια καινοτομία στη διαχείριση έργου. Μια μοναδική εφαρμογή που καταργεί όλα τα φύλλα δεδομένων και προγράμματα (excel, word κ.α.) που συνήθως χρησιμοποιούμε για να παρακολουθούμε πολλαπλά έργα αλλά και τους φορείς υλοποίησης αυτών. Πλήρης καταγραφή των έργων με όλα τα απαραίτητα πεδία υποστήριξης του και με οριζόμενα χρονικά όρια. Καταχώρηση των φορέων υλοποίησης και σύνδεσής τους με τα αντίστοιχα έργα. Άμεση εικόνα του/των έργου ανά πάσα στιγμή και υπολογισμός κόστους – οφέλους. Απεριόριστος αριθμός εκτυπώσεων και αναφορών είναι μερικές από τις δυνατότητες της εφαρμογής.

TOP
Centiva Career