Κατασκευή Ιστοσελίδων iconΚατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται στην οθόνη σας (responsive website design & development), ηλεκτρονικών καταστημάτων (eShop), αλλά και διαδραστικών εφαρμογών μέσω διαδικτύου με σκοπό την τηλεκπαίδευση (e-learning) ή την τηλεδιάσκεψη (teleconference).
Επίσης, υλοποιούνται εξειδικευμένες web πλατφόρμες και εφαρμογές, καλύπτοντας κάθε ιδιαιτερότητα, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Οι δυναμικές ιστοσελίδες μας συνοδεύονται από φιλικό και αξιόπιστο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (content management system - CMS), που μετατρέπει τη διαδικασία ενημέρωσης της ιστοσελίδας σας σε μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση.

Γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά, είναι το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

 

 

Προώθηση Ιστοσελίδων iconΠροώθηση Ιστοσελίδων

Η εξέλιξη του internet marketing αλλά και η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος γύρω από αυτό, καθιστούν επιβεβλημένη τη χρήση του από κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Η σωστή καταχώρηση και προώθηση της ιστοσελίδας σας, είναι αυτές που θα καθορίσουν την απόδοσης της ηλεκτρονικής σας παρουσίας και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Επιλέξτε το πακέτο που σας αρμόζει ανάμεσα σε αυτά της προώθησης σε μηχανές αναζήτησης (SEO), προκαθορισμένες καμπάνιες Google Adwords, email marketing ή social media marketing. Εϊτε το πούμε website ή site, είτε το πούμε ιστοσελίδα ή ακόμα και σαϊτ, σε κάθε περίπτωση υπάρχει η ανάγκη να κάνουμε την ηλεκτρονική μας παρουσία "αισθητή".

 

 

Custom Εφαρμογές icon

Custom Εφαρμογές

Αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη εφαρμογή για την επιχείρησή σας. Με συνδιασμό κορυφαίων εργαλείων και υποσυστημάτων, συνθέτουμε και παραμετροποιούμε τη δική σας Centiva Suite. Πλήρως εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, θα αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο της καθημερινής σας εργασίας.
Η Σουίτα συνεργάζεται απόλυτα και αλληλεπιδρά με εξειδικευμένες web πλατφόρμες και εφαρμογές ή ακόμη και την ιστοσελίδα σας, συγχρονίζοντας έτσι τα δεδομένα από την τοπική εφαρμογή σας (Centiva Suite) με το web εργαλείο σας.

 

Mobile Applications icon

Mobile Applications

Η χρήση Mobile εφαρμογών έχει αλλάξει πλέον τον καθημερινό τρόπο εργασίας και επικοινωνίας. Μπορούμε να αναπτύξουμε για εσάς οποιοδήποτε εργαλείο σχετίζεται με την επαγγελαμτική σας δραστηριότητα και μπορεί να αποτελέσει τρόπο καθημερινής επαφής με τον πελάτη ή το συνεργάτη σας.
Με χρήση εργαλείων προγραμματισμού τελευταίας γενιάς όπως Apple Xcode, Java Eclipse, Android SDK και Microsoft Visual Studio, υλοποιούμε Mobile Applications για smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone, iPad), Android ή Windows. Καλύπτουμε έτσι το μέγιστο δυνατό σύνολο χρηστών από άποψη συσκευής.

TOP
Centiva Career