Τι είναι;

Το email marketing είναι μια παλαιά (σε σχέση με το social media marketing) πρακτική, αλλά άκρως αποτελεσματική που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Αφορά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) προς διάφορες ομάδες χρηστών με απώτερο στόχο την πώληση ενος προιόντος η μιας υπηρεσίας. Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις όπου ο απώτερος στόχος μιας email marketing καμπάνιας είναι η αναγνωρισιμότητα της ίδιας της εταιρείας (brand name).

Να το κάνω;

Στην ερώτηση αν αξίζει το email marketing παραθέτουμε παρακάτω μερικά από τα πλεονεκτήματά του

  • Αποτελεί τη δεύτερη πιο αποτελεσματική τακτική στο internet marketing (ή digital marketing).
  • Το κόστος υλοποίησης μιας email marketing καμπάνιας (προώθηση μέσω email) είναι πολύ χαμηλό σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους
  • Είναι άμεσος και γρήγορος τρόπος. Έχουμε τη δυνατότητα να αποστείλουμε χιλιάδες emails σε διαφορετικούς χρήστες οπουδήποτε και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (μαζική αποστολή email)
  • Έιναι ένας προσωποποιημένος τρόπος ηλεκτρονικής προώθησης (διαφήμισης). Μπορούμε να στείλουμε διαφορετικού τύπου emails ανάλογα με ομάδες χρηστών
  • Είναι ένας μετρήσιμος τρόπος διαφήμισης. Με κατάλληλα εργαλεία μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πορεία της διαφήμισής μας και να έχουμε αναλυτικά στατιστικά.

 

Email Marketing image

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

TOP
×
Centiva Career

Size limit for each file is 100 MB