Προώθηση ιστοσελίδων - SEO (Search Engine Optimization)

Δηλαδή; Προωθήστε την παρουσία της επιχείρησής σας στο Internet κερδίζοντας υψηλές θέσεις στις αναζητήσεις υλοποιώντας SEO (Search Engine Optimization).

Ένα όμορφο website, είναι πάντα το μισό βήμα προς την επιτυχία. Το άλλο μισό και ενδεχομένως ακόμα πιο σημαντικό, είναι η σωστή καταχώρηση και προώθηση του στις μηχανές αναζήτησης. Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των αναζητήσεων προϊόντων, υπηρεσιών κ.λ.π. από τους χρήστες, γίνεται μέσω των μηχανών (μόνο η Google, δέχεται κατά μέσο όρο 34.000 αιτήματα το δευτερόλεπτο). Είναι προφανές λοιπόν, ότι η ανέλιξη και παραμονή της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της κατάταξης των αναζητήσεων, είναι επιτακτική ανάγκη και ζωτικής σημασίας, τόσο για την βιωσιμότητα της επιχείρησης, όσο και την άνοδο των πωλήσεων, ως φυσικά επακόλουθα της αύξησης της επισκεψιμότητας.

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO - Search Engine Optimisation), όπως είναι ο δόκιμος όρος αυτής της διαδικασίας, είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης της επιχείρησης σας, στη ζούγκλα του διαδικτύου. Εμείς, στη Centiva, με όπλο την μεγάλη εμπειρία και το υψηλό ποσοστό επιτυχίας σε αντίστοιχα projects, αναλαμβάνουμε να σας οδηγήσουμε στα υψηλότερα σκαλοπάτια των μηχανών αναζήτησης.

Ειδικότερα μετά από την πάροδο του λεγόμενου Mobilegeddon, δηλαδή του επονομαζόμενου Αρμαγεδδώνα των κινητών τηλεφώνων, μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση στον αλγόριθμο κατάταξης της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης, καθιστά θεμελιώδες για το website ή το ηλεκτρονικό κατάστημά σας, να μπορεί να εμφανίζεται σωστά σε κινητές συσκευές (smart phones, tablets κ.λ.π). Θα πρέπει με απλά λόγια να είναι Mobile Friendly. Αυτό το πλεονέκτημα, θα σας δώσει ώθηση στο page ranking.

Τι ισχύει;

Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO) image Δεν υποσχόμαστε "πρώτη θέση" στο Google ή στο Yahoo γιατί πολύ απλά αυτό δεν μπορεί κανείς να το εγγυηθεί, ούτε η ίδια η μηχανή αναζήτησης! Μπορούμε όμως με σωστή μεθοδολογία να πετύχουμε τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις για την ιστοσελίδα σας επιλέγοντας ένα από τα πακέτα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Αναφορές κατάταξης μηχανών αναζήτησης

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα σύνολο αναφορών που σας ενημερώνουν με τις εγκυρότερες πληροφορίες, ώστε να είστε σε θέση να εκτιμήσετε την κατάσταση που βρίσκεται η ιστοσελίδα σας. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα πριν στραφείτε σε κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προώθησης. Οι αναφορές, δημιουργούνται μεμονωμένα, κάθε φορά που θέλετε να πάρετε μια πληροφορία σχετική με το website σας ή τον ανταγωνισμό και τις μηχανές αναζήτησης.

Πακέτα προώθησης

Τα πακέτα προώθησης είναι προσαρμοσμένα ακολουθώντας μια γενική δομή, ώστε να αντιπροσωπεύουν διαφορετικούς προϋπολογισμούς και ανάγκες. Επιλέξτε τη λύση που σας καλύπτει επικοινωνώντας μαζί μας και ζητήστε μας να διαμορφώσουμε ένα στις δικές ανάγκες. Το κόστος κάθε πακέτου αφορά την εφάπαξ καταβολή του ποσού που του αναλογεί και η συνεργασία λήγει με την επίτευξη του στόχου.

Καμπάνιες προώθησης & στρατηγικές βελτιστοποίησης

Οι καμπάνιες προώθησης ιστοσελίδων απευθύνονται σε επιχειρήσεις φυσικές ή διαδικτύου, και γενικότερα ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, που στόχος τους είναι, μια καλή θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης με διάρκεια και σταθερότητα, με αναπροσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες προϊόντων, εποχής, ή στόχων, αλλά και η άμεση εκμετάλλευση κάθε διαθέσιμου μέσου, για την προσέλκυση επισκεπτών.

shadow-c

Η διαφήμιση στο Google Adwords με Pay per click (PPC) είναι ο πιο γρήγορος

τρόπος προβολής της online επιχείρησή σας

shadow-c

Οι καμπάνιες προώθησης ιστοσελίδων έχουν ετήσια διάρκεια με ανανέωση, και πέρα από τα πακέτα προώθησης ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμα, για την ομαδοποίηση και μόνο των υπηρεσιών προώθησης, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για όποια άλλη μορφή συνεργασίας σε σχέση με την προώθηση των ιστοσελίδων σας, τη φιλικότητά τους προς τις μηχανές αναζήτησης, την αύξηση των επισκεπτών και την στοχοθετημένη προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών, με παγκόσμια ή τοπική εμβέλεια, και σε χώρες - γλώσσες πέρα από την ελληνική και αγγλική. Τα αποτελέσματα κατάταξης στις μηχανές εξετάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και ανά επιλεγμένη χώρα προώθησης.

Η στρατηγική μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας

Καθορίζουμε τις λέξεις κλειδιά τις οποίες είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει ένας χρήστης στο google για να αναζητήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία από επιχειρήσεις σαν και την δική σας. Ο στόχος της σωστής επιλογής των λέξεων κλειδιών είναι να καταλήξουμε σε εκείνο των αριθμό λέξεων που θα προσελκύσει τους πιο κατάλληλους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας. Στην αξιολόγηση η αποτελεσματικότητα των λέξεων κλειδιών, θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τα παρακάτω:
 • Το popularity (δημοτικότητα) των λέξεων μας
 • Την επιλογή όσο το δυνατόν ποιο συγκεκριμένων λέξεων  (specificity)
Η ανάλυση ανταγωνιστών είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για να χαράξουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε στην προώθηση της ιστοσελίδας μας. Ανταγωνιστές θεωρούμε όλους εκείνους των οποίων οι ιστοσελιδες είναι σε υψηλότερη θέση από την δική μας. Στην περίπτωση αυτή αναλύουμε τις στρατηγικές που έχουν χαράξει οι ανταγωνιστές και με τα αποτελέσματα της ανάλυσης εμπλουτίζουμε τη δική μας.
 • Έρευνα και ανάλυση του τρόπου υλοποίησης της ιστοσελίδας σας.
 • Καταγραφή κατασκευαστικών λαθών της ιστοσελίδας.
 • Καταγραφή των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων με κοινές λέξεις κλειδιά.
 • Καθορισμός βέλτιστων τεχνικών προώθησης
Οι On page διαδικασίες είναι οι διαδικασίες που εφαρμόζονται στο περιεχόμενο της σελίδας και αποτελούνται από τα παρακάτω
 • Σαφής Τίτλος σελίδας
 • Χρήση της μετά - ετικέτας “περιγραφή”
 • Δομημένη διεύθυνση (url) ιστοσελίδας
 • Εύκολη περιήγηση στον ιστότοπο
 • Δημιουργία σωστού περιεχομένου
 • Έξυπνη σύνταξη συνδέσμων
 • Χρήση ετικετών επικεφαλίδας H1-Η6
 • Βελτιστοποίηση εικόνων
 • Meta-keywords

Video Παρουσίαση

Θέλω να βελτιώσω τη θέση μου στη Google

TOP
Centiva Career