Έργα

Kolios

Image
Image
Χαρακτηριστικά Έργου
01

Bridging

Σύνδεση με εμπορική εφαρμογή (ERP/CRM) για συγχρονισμό ειδών, αποθεμάτων και λήψη παραγγελιών.
02

Μεταφορά δεδομένων

Άντληση δεδομένων και περιεχομένου από την προηγούμενη πλατφόρμα και μεταφορά στη νέα. Δεδομένα όπως φωτογραφίες, πελατολόγιο, προμηθευτές και είδη.
03

Εξειδικευμένες Λύσεις

Υλοποίηση τμήματος (Custom) της πλατφόρμας για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων αναγκών του έργου.
04

Hosting

Φιλοξενία σε ιδιόκτητους servers της Centiva που διατηρούμε σε επώνυμο ευρωπαϊκό Datacenter , υψηλής απόδοσης και ασφάλειας.
Περιγραφή Έργου

Για τον Kolios υλοποιήσαμε:

  • Cloud πλατφόρμα, για την καταγραφή και παρακολούθηση (tracking) των καλλιεργειών του ομίλου, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο GS1 EPCIS. Η πλατφόρμα διαχειρίζεται αγροτεμάχια, καλλιέργειες, παραγωγούς και κυρίως τα προϊόντα του ομίλου με την κωδικοποίησή τους. Καταγράφονται όλα τα συμβάντα που ακολουθούν το προϊόν από τη σπορά μέχρι την τοποθέτηση στο ράφι για τον καταναλωτή.
  • Τη διασύνδεση της πλατφόρμας ιχνηλάτησης με την εμπορολογιστική εφαρμογή της επιχείρησης για την αυτόματη ενημέρωση αγροτεμαχίων, προϊόντων και παραστατικών.
  • Τη διασύνδεση της πλατφόρμας ιχνηλάτησης με μηχανή διαλογής φρούτων με σκοπό την αυτόματη καταγραφή των μετρήσεων διαλογής των προϊόντων.
  • Mobile application για τη διακίνηση των προϊόντων από τον όμιλο μέχρι το σημείο λιανικής πώλησης, με ηλεκτρονική καταγραφή των σχετικών εντύπων και παράδοσης - παραλαβής των φορτίων.
Image
Image
Λίγα λόγια

To Brand

Η εταιρεία εδρεύει στην Άρτα, μία από τις πιο γόνιμες περιοχές της Ηπείρου, και σε μία ιδιόκτητη έκταση 15 στρεμμάτων καλλιεργεί ακτινίδια, πορτοκάλια και μανταρίνια.

Image
Image
Image
Image
Image

κατασκευη eshop

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες και ανθρώπους με φιλοδοξίες
Ας χτίσουμε κάτι σπουδαίο μαζί.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

 
Γραφεία
Πανεπιστημίου 59 —
Αθήνα 10564
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 8348801000

Ξεκινήστε τον διάλογο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(GR) +30 210.700.69.13
(GR) +30 210.922.88.99

 

SUPPORT