ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

είστε ελεύθεροι να κατασκευάσετε τα πάντα

 

Πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους πρέπει να έχει το προνόμιο να έχει πρόσβαση σε ένα ποιοτικό προσαρμοσμένο επιχειρηματικό λογισμικό που χρησιμοποιεί την τελευταία καινοτομία στην τεχνολογία Cloud
 
Έχουμε πάθος με την ανάπτυξη του τέλειου προσαρμοσμένου επιχειρηματικού λογισμικού ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε ανταγωνιστική τιμή.
 
Συνεργαζόμαστε με τους Πελάτες μας ώστε να γίνουμε οι Έμπιστοι Σύμβουλοι Τεχνολογίας τους

Άριστες Δυνατότητες Διαχείρισης Έργου

Χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες μεθοδολογίες κι εφαρμόζοντας την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη, παραδίδουμε έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες μοναδικά στην επιχείρησή σας

Συνεχής εφαρμογή στην επιχείρησή σας

Εφαρμόζουμε το επιτυχημένο έργο προσαρμοσμένου λογισμικού έγκαιρα και εντός του συμφωνημένου προϋπολογισμού, χωρίς διακοπές στη λειτουργία της επιχείρησής σας

Δομημένη εκπαίδευση χρηστών κι αποτελεσματική υποστήριξη πελατών

Εφαρμόζουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Παρέχουμε αδιάκοπα υποστήριξη και βελτιώσεις στο δικό σας Element System.

The Expert Tailors of Business Software

csecurity

Το cSecurity είναι ένα προηγμένο λογισμικό για κεντρικούς σταθμούς Λήψεις Ψηφιακών Σημάτων Συναγερμού. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο μέσα από ειδικά εξαρτήματα (components) κώδικα και τεχνολογία διαδικτύου για να πετύχει απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής.
Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που ξεπερνά ανταγωνιστικά λογισμικά, μέσα από την ταχύτητα, τις ανώτερες δυνατότητες επεξεργασίας σημάτων και ισχυρές λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη.
 

logo head grillandia centiva

Το Grillandia Grills είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν με μοναδικά έξυπνη τεχνολογία και αυτόματο ελεγκτή Grilling. Ότι πιο εξελιγμένο έχει να επιδείξει το Διαδίκτυο με τη χρήση λογισμικού, αισθητήρων, ενσωματωμένης συσκευής και ελέγχου υλικού. Επιτυγχάνει τον απόλυτο συγχρονισμό μιας εξειδικευμένης εφαρμογής για κινητά και μιας δυναμικής συσκευής ψησίματος.