ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Digital SEO - SEM

Προώθηση ιστοσελίδων στα μέτρα σας
Προωθήστε την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο για να βελτιώσετε την κατάταξή σας, να δώσετε ώθηση στην επισκεψιμότητά σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας στις μηχανές αναζήτησης.

Με μια όμορφη ιστοσελίδα έχετε κάνει τη μισή δουλειά. Η άλλη μισή είναι η σωστή καταχώρηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να παράγουν επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας· η βασική πηγή στην ώθηση της επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο είναι μέσα από μηχανές αναζήτησης. Μια αποτελεσματική σελίδα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης επιτυγχάνεται με την προσκόλληση στις αρχές της Βελτιστοποίησης για τις Μηχανές Αναζήτησης.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές Αναζήτησης είναι ο κυρίως τρόπος για να δώσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ιστοσελίδα σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, για να διατηρήσετε τη βέλτιστη ορατότητα και τις κορυφαίες θέσεις στις αναζητήσεις και σαν αποτέλεσμα να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Υψηλότερη δυνατή κατάταξη
Δεν σας υποσχόμαστε την «πρώτη θέση» στο Google ή στο Yahoo, καθώς αυτό δεν μπορεί να εγγυηθεί από τις αλγοριθμικές μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, εφαρμόζουμε τη σωστή μεθοδολογία για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση κατάταξης για την ιστοσελίδα σας, επιλέγοντας μια στρατηγική SEO που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες σας απαιτήσεις.

GOOGLE ANALYTICS

Οδηγήστε τους επισκέπτες γρήγορα στον προορισμό τους, δείτε πώς οι επισκέπτες κινούνται στην ιστοσελίδα σας, ανακαλύψτε τυχόν ζητήματα της ιστοσελίδας προτού το κάνει ο πελάτης σας. Χρησιμοποιήστε το Event Tracking για να κατανοήσετε τις συνήθειες του επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας. Τελειοποιήστε το πρόγραμμα AdSense για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ADWORDS

Σχεδιάζουμε την καμπάνια σας.
Αυτό περιλαμβάνει την αναγνώριση του κοινού-στόχου και την προώθηση της διαφήμισης συγκεκριμένα σε αυτές τις ομάδες. Παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σε σχέση με το ποσό που έχει επενδυθεί.

EMAIL ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Σχεδιάζουμε καμπάνιες email μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε συνδρομητές. Παρέχουμε ενημερωτικά δελτία (newsletters) που τραβούν την προσοχή και δελεάζουν τους αναγνώστες να κάνουν κλικ και να το μοιραστούν. Σχεδιασμένα στρατηγικά ώστε να περιέχουν ένα σημαντικό call-to-action ή κουμπί προτροπής και να ενημερώνουν για την εταιρική σας ταυτότητα.

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αυξηθεί σημαντικά, κυρίως λόγω της δημοτικότητας των κινητών συσκευών.
Εμείς βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές μας καμπάνιες, ώστε να εναρμονιστούμε με τις τρέχουσες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους χρήστες κινητών συσκευών.

Η Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) είναι η αδιάκοπη εξέλιξη στη διατήρηση της ορατότητας και στην κορυφαία κατάταξη στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου. Εμείς στη Centiva δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας θα αποκτήσει επιτυχία στο διαδίκτυο, οδηγώντας την εταιρεία σας στην κορυφή των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Βήματα προς την επιτυχία

Επιλογή λέξεων-κλειδιών

Χρησιμοποιούμε το Google Keyword Planner για να διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας ικανοποιεί τον στόχο αναζήτησης των χρηστών έναντι του ανταγωνιστή σας

Ανάλυση του ανταγωνισμού

Ουσιαστική και εις βάθος ανάλυση του ανταγωνισμού, που καθιστά δυνατή τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας σας, ώστε να ικανοποιήσει τους χρήστες σας.

Αξιολόγηση της υπάρχουσας ιστοσελίδας

Διενεργούμε έναν έλεγχο για να διαπιστώσουμε την τρέχουσα κατάσταση της ιστοσελίδας. Αναγνωρίζουμε λέξεις κλειδιά στόχους και βασικά links.

Βελτίωση ιστοσελίδας (On-page SEO)

Μια λίστα που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το επίκεντρο της βελτίωσης θα περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, ανταγωνιστές, περιεχόμενο, links και εμπειρία χρήστη.