Είστε έτοιμοι να προωθήσουμε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο;

Οι Υπηρεσίες Digital Marketing αποδεδειγμένα αυξάνουν τους δυνητικούς πελάτες, τις πωλήσεις και τα έσοδα.
Υπηρεσίες Digital Marketing - Κάντε γνωστή την επιχείρησή σας
 
Το μάρκετινγκ έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία 10 χρόνια από ό,τι τα προηγούμενα 100 – πηγαίνοντας μας με την ταχύτητα του φωτός από την εποχή των τηλεοπτικών σποτ και των έντυπων διαφημίσεων στην εποχή των ιστοσελίδων, των βίντεο, των social media και της Google. Ο μέσος χρήστης του Διαδικτύου ξοδεύει 6 ώρες και 43 λεπτά online κάθε μέρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σερφάρει στο διαδίκτυο περίπου 100 ημέρες το έτος.
 
Εύλογα θα αναρωτιέστε πως μπορείτε να μετατρέψετε αυτούς τους χρήστες σε πελάτες; Η απάντηση είναι να είστε εκεί όπου είναι οι υποψήφιοι πελάτες σας, αλλά και οι ανταγωνιστές σας. Δημιουργήστε ένα πλήρως λειτουργικό ιστότοπο για την επιχείρησή σας και προωθήστε τον στα social media και τη Google.
 
Εμπιστευτείτε την ομάδα digital marketing της Centiva, που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια στρατηγική μάρκετινγκ για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Τι περιμένετε; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ξεκινήστε να κυριαρχείτε στον κόσμο του διαδικτύου.
Social Media Marketing
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) αφιερώνουν κατά μέσο όρο 3 ώρες την ημέρα κάνοντας scroll και ποστάρωντας περιεχόμενο, καθιστώντας το Social Media Marketing μια αποτελεσματική στρατηγική διαφήμισης για την αύξηση των δυνητικών σας πελατών. Προβάλλοντας την επιχείρησή σας στα social media όπως το Facebook, το Instagram, το LinkedIn, το Tik Tok και πολλά άλλα, ενισχύετε το brand awareness, τραβάτε την προσοχή των υποψήφιων πελατών σας, δημιουργείτε ισχυρούς δεσμούς με εσάς και το κοινό σας και αυξάνετε την πιθανότητα να έχετε περισσότερες πωλήσεις.
 
Τι κάνουμε, με μια ματιά:
✓Δημιουργία & Σχεδιασμός Profile Pages ✓Διαχείριση Social Media ✓ Έλεγχος Brand ✓Buyer Personas ✓Ανάλυση & Εύρεση Πελατών ✓ Social Media Advertising
Google Ads
…για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας/το traffic στο site αλλά και στο φυσικό σας κατάστημα/τις εισερχόμενες κλήσεις από χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να δείτε αύξηση των πωλήσεων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε search/display/discovery/video/shopping/app/local/smart campaign, αυτή ή αυτές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας. Αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, μην το ρισκάρετε! Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι το τελευταίο που θέλετε είναι να ξοδέψετε χρήματα και να χάσετε χρόνο, με μορφές διαφήμισης που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τους στόχους που έχετε θέσει για την προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
 
Τι κάνουμε, με μια ματιά:
✓ Ανάλυση αγοράς & ανταγωνισμού ✓Καθορισμός στόχων ✓Ανάπτυξη στρατηγικής ανάπτυξης της καμπάνιας ✓Δόμηση της καμπάνιας στα σωστά Ad Groups ✓Επιλογή των σωστών keywords ✓Επιλογή budget & κόστους ανά κλικ
SEO - Search Engine Optimization
Ή αλλιώς στα ελληνικά η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι από τις σημαντικότερες ενέργειες του digital marketing. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, με τις σωστές τεχνικές on-page & off-page SEO.
 
Τι κάνουμε, με μια ματιά:
✓ Έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού ✓Keyword Research ✓Technical Website Analysis ✓Content Optimization ✓On-Page ✓Off-Page SEO ✓Δημιουργία Proactive & active SEO Report
Email Marketing Services
Κάθε μέρα οι υποψήφιοι πελάτες σας κατακλύζονται από email marketing campaigns που ζητούν την προσοχή τους. Όμως τα περισσότερα από αυτά τα emails καταλήγουν στη λίστα των «μη αναγνωσμένων» ή των «διαγραμμένων». Δεν χρειάζεται και τα emails που στέλνετε εσείς να έχουν την ίδια κατάληξη.
 
Ας δημιουργήσουμε μαζί τα μόνα προωθητικά που θα θέλουν να διαβάσουν οι παραλήπτες τους!
 
Τι κάνουμε, με μια ματιά:
✓Aποστολή custom newsletters με τη συχνότητα της επιλογής σας ✓Σχεδιασμός και παραγωγή περιεχομένου των newsletters ✓Κατάτμηση της λίστας αποστολής των newsletters
Υπηρεσίες για κάθε επιχειρηματικό στόχο

  Social Media Management
  Social Media Advertising
  Google Ads
  Υπηρεσίες Search Engine Optimization
  Email Marketing
  Video Marketing
  Content Marketing
 
Ελάτε να αναπτύξουμε μαζί το πλάνο προώθησης της επιχείρησής σας και να την οδηγήσουμε στην επιτυχία!