ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Digital SEO - SEM

Προώθηση ιστοσελίδων στα μέτρα σας

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ . Από το χτίσιμο της εταιρικής ταυτότητας, την δημιουργία ενός δυναμικού στρατηγικού πλάνου προώθησης και της διαχείρισης των ψηφιακών μέσων, φροντίζουμε η επιχείρηση σας να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις ψηφιακές δυνατότητες και να πετύχει τους στόχους της.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ψηφιακή εκπροσώπηση της εταιρείας στο διαδίκτυο. Χτίζουμε από κοινού την εταιρική σας ταυτότητά, σχεδιάζουμε αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ, καμπάνιες, προωθητικά πλάνα και διαχειριζόμαστε τα κοινωνικά σας δίκτυα για να έχετε τη μέγιστη επιτυχία.

Υψηλότερη δυνατή κατάταξη
Δεν σας υποσχόμαστε την «πρώτη θέση» στο Google ή στο Yahoo, καθώς αυτό δεν μπορεί να εγγυηθεί από τις αλγοριθμικές μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, εφαρμόζουμε τη σωστή μεθοδολογία για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση κατάταξης για την ιστοσελίδα σας, επιλέγοντας μια στρατηγική SEO που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες σας απαιτήσεις.

GOOGLE ANALYTICS

Οδηγήστε τους επισκέπτες γρήγορα στον προορισμό τους, δείτε πώς οι επισκέπτες κινούνται στην ιστοσελίδα σας, ανακαλύψτε τυχόν ζητήματα της ιστοσελίδας προτού το κάνει ο πελάτης σας. Χρησιμοποιήστε το Event Tracking για να κατανοήσετε τις συνήθειες του επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας. Τελειοποιήστε το πρόγραμμα AdSense για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ADWORDS

Σχεδιάζουμε την καμπάνια σας.
Αυτό περιλαμβάνει την αναγνώριση του κοινού-στόχου και την προώθηση της διαφήμισης συγκεκριμένα σε αυτές τις ομάδες. Παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σε σχέση με το ποσό που έχει επενδυθεί.

EMAIL ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Σχεδιάζουμε καμπάνιες email μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε συνδρομητές. Παρέχουμε ενημερωτικά δελτία (newsletters) που τραβούν την προσοχή και δελεάζουν τους αναγνώστες να κάνουν κλικ και να το μοιραστούν. Σχεδιασμένα στρατηγικά ώστε να περιέχουν ένα σημαντικό call-to-action ή κουμπί προτροπής και να ενημερώνουν για την εταιρική σας ταυτότητα.

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αυξηθεί σημαντικά, κυρίως λόγω της δημοτικότητας των κινητών συσκευών.
Εμείς βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές μας καμπάνιες, ώστε να εναρμονιστούμε με τις τρέχουσες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους χρήστες κινητών συσκευών.

Η Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) είναι η αδιάκοπη εξέλιξη στη διατήρηση της ορατότητας και στην κορυφαία κατάταξη στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου. Εμείς στη Centiva δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας θα αποκτήσει επιτυχία στο διαδίκτυο, οδηγώντας την εταιρεία σας στην κορυφή των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Βήματα προς την επιτυχία

Επιλογή λέξεων-κλειδιών

Χρησιμοποιούμε το Google Keyword Planner για να διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας ικανοποιεί τον στόχο αναζήτησης των χρηστών έναντι του ανταγωνιστή σας

Ανάλυση του ανταγωνισμού

Ουσιαστική και εις βάθος ανάλυση του ανταγωνισμού, που καθιστά δυνατή τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας σας, ώστε να ικανοποιήσει τους χρήστες σας.

Αξιολόγηση της υπάρχουσας ιστοσελίδας

Διενεργούμε έναν έλεγχο για να διαπιστώσουμε την τρέχουσα κατάσταση της ιστοσελίδας. Αναγνωρίζουμε λέξεις κλειδιά στόχους και βασικά links.

Βελτίωση ιστοσελίδας (On-page SEO)

Μια λίστα που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το επίκεντρο της βελτίωσης θα περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, ανταγωνιστές, περιεχόμενο, links και εμπειρία χρήστη.

Μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ένας συνδυασμός εξειδίκευσης στο μάρκετινγκ, δημιουργικής σκέψης και ανάλυσης δεδομένων
Image

ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

  • Μαζί επιλέγουμε τα κανάλια κοινωνικών μέσων που προορίζονται για την επιχείρησή σας
  • Εσείς ορίστε τον μέγιστο προϋπολογισμό μάρκετινγκ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

  • Στοχεύουμε στο αγοραστικό κοινό μέσω διαφημίσεων
  • Προωθούμε τα επώνυμα και μη προϊόντα μέσω αναρτήσεων

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

  • Εφαρμόζουμε τη μέθοδο δοκιμής, μέτρησης και βελτιστοποίησης
  • Προσαρμόζουμε ανάλογα τις διαφημίσεις και τις οπτικοακουστικές αναρτήσεις 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  • Αναλύουμε τις τάσεις και παρακολουθούμε την πρόοδο
  • Σας συστήνουμε τρόπους βελτίωσης