Είστε έτοιμοι να αναλάβουμε το δικό σας project;

Για ένα δυναμικό, αξιόπιστο και επαγγελματικό website!

 

Η Κατασκευή Ιστοσελίδων όπως πρέπει να είναι.
 
Η μελέτη της βέλτιστης εμπειρίας του χρήστη, η βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, η ευκολία στην πλοήγηση και οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορούν να συνθέσουν το ιδανικό website.
 
Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων της Centiva, έχει υλοποιήσει περισσότερα από 450 επιτυχημένα website αναλαμβάνοντας την κατασκευή τους από το
Α=Κατοχύρωση domain name μέχρι το Ω=Προώθηση τους στον ψηφιακό κόσμο.
 
Είτε χρειάζεστε ένα απλό δυναμικό website είτε ένα πολυσύνθετο ηλεκτρονικό κατάστημα, η ομάδα μας μπορεί να το κατασκευάσει για εσάς.
Responsive Σχεδιασμός

Βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης σε κάθε συσκευή

Με πάνω από το 50% του συνόλου του web traffic να προέρχεται από τις κινητές συσκευές, η δημιουργία ενός mobile friendly ιστοτόπου δεν αποτελεί πλέον προαιρετική επιλογή, αλλά σημαντική προτεραιότητα. Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο responsive σχεδιασμός αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.
 
Τι είναι όμως ο Responsive Σχεδιασμός; O responsive σχεδιασμός ή Responsive Design επιτρέπει στον ιστότοπό σας να προσαρμόζεται και να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, σε οποιαδήποτε συσκευή από την οποία προβάλλεται. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδας σας θα είναι πλήρως λειτουργική για ένα χρήστη που την επισκέπτεται από desktop, laptop, tablet ή smartphone.
 
Έτσι κι εμείς φροντίζουμε κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε να έχει responsive σχεδιασμό για να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε συσκευή από την οποία οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτή.
Custom Design

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή. Γιατί η ιστοσελίδα της να μην είναι;

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε μερικά στοιχεία της προσωπικότητας του brand σας και έμπειροι web designers της ομάδας μας θα τα "μεταφράσουν" σε οπτικό σχεδιασμό.
 
Μελετώντας προσεκτικά τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας (αν δεν έχετε μπορούμε να σας δημιουργήσουμε) όπως τα χρώματα και το λογότυπό σας, η ομάδα μας θα σχεδιάσει για εσάς εντυπωσιακά στατικά ή animate γραφικά, που θα συμβάλλουν τόσο στην αισθητική της ιστοσελίδας σας όσο και στην αναγνωσιμότητα την επωνυμία σας.
Φιλοξενία Iστοσελίδων

Ασφάλεια, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Θέλετε μια ευέλικτη, χαμηλού κόστους λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησή σας; Ως πάροχος web hosting, θα φροντίσουμε όλες τις καθημερινές λειτουργίες φιλοξενίας του site σας, όπως: ενημερώσεις λογισμικού, διαχείριση διακομιστή, φιλοξενία email και υποστήριξη.
Είτε είστε μια πολυεθνική εταιρεία είτε διατηρείτε ένα ιατρείο, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του ιστότοπού και των δεδομένων σας.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με Τεχνικές SEO

80% της κίνησης σε μια ιστοσελίδα έρχεται από τις μηχανές αναζήτηση

Το SEO είναι ένα από τα σημαντικότερα μυστικά της επιτυχίας μιας ιστοσελίδας, καθώς αν εφαρμοστούν σωστά οι πρακτικές του, γίνεται η γέφυρα μεταξύ μιας σχετικής με το περιεχόμενό σας αναζήτησης και της ιστοσελίδας σας.
Έτσι το SEO δικαίως έχει μια θέση στους καθοριστικούς παράγοντες για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου. Η ομάδα μας προσφέρει στρατηγικό σχεδιασμό ιστοσελίδων που βασίζεται σε σύγχρονες τεχνικές SEO, με σκοπό την αύξηση των οργανικών αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας σας - δημιουργία μιας μακροχρόνιας πηγής επισκεψιμότητας.
Προώθηση Ιστοσελίδων

Έχω ιστοσελίδα. Δεν αρκεί για να με βρίσκουν οι πελάτες μου;

Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, θα ορίσουμε μια αφετηρία της παρουσίας σας στον ψηφιακό κόσμο. Αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την ιστοσελίδα σας. Για να φτάσετε όμως μέχρι τη γραμμή του τερματισμού χρειάζεστε πολλά περισσότερα.
Αφού λοιπόν φτιάξετε το site σας με τους έμπειρους web designers και developers της ομάδας μας, σειρά έχει να γνωρίσετε τους digital marketers μας, που θα σας βοηθήσουν να γνωστοποιήσετε την επιχείρησή σας στον κόσμο του διαδικτύου και να δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησής σας και του brand σας. Τι λέτε; Πάμε;
Αποστολή μας, ο Στόχος σας
Ο ιστότοπός σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Είναι ένας τρόπος να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στους χρήστες του διαδικτυακού κόσμου που θα "προσγειωθούν" σε αυτή. Είναι το εφόδιό σας για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.
Για αυτούς και άλλους πολλούς λόγους είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με τη σωστή ομάδα για να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας.
Όποιος και αν είναι ο στόχος σας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αρκεί να τον μοιραστείτε μαζί μας και εμείς στη Centiva θα σας βοηθήσουμε να τον πετύχετε!