10 λόγοι για να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας σας

Ακολουθούν 10 λόγοι για τους οποίους θεωρούμε ότι είναι χρήσιμη για κάθε περιβάλλον εργασίας.

Αποδοτικότητα και υπευθυνότητα προσωπικού

Οι χειροκίνητες διαδικασίες καταλαμβάνουν περισσότερο χρόνο και οδηγούν σε λιγότερο αποδοτικές παραγωγές.

Η αυτοματοποίηση μέρους ή ολόκληρων διεργασιών θα σας δώσει το πλεονέκτημα του χρόνου, ώστε να επικεντρωθείτε σε μέρη του έργου που απαιτούν ποιοτικότερη αντιμετώπιση.

Μακροπρόθεσμα, θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαπιστώσετε τη βέλτιστη οργάνωση για την υλοποίηση των έργων σας. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ότι οι παραγωγές σας θα είναι αποτελεσματικές, κάθε φορά.

Επιπλέον, η οργανωμένη και μεθοδευμένη παρακολούθηση των έργων κρατά ξεκάθαρα τα σημεία ευθύνης του κάθε εμπλεκόμενου, καθώς και τα όρια μέσα στα οποία μπορεί να κινείται.

Η μεθόδευση αυτή, θα εμφυσήσει την επιθυμητή υπευθυνότητα στα μέλη του προσωπικού.

Ικανοποιημένο προσωπικό

Όταν το παραγωγικό σας προσωπικό είναι ικανοποιημένο από την ισορροπία του φόρτου εργασίας και την οργάνωση των έργων, αυξάνεται η παραγωγικότητά τους.

Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες προσφέρουν μέρος της επιθυμητής ισορροπίας.

Το προσωπικό δεν επιβαρύνεται με επαναλαμβανόμενες και άσκοπες διεργασίες. Κάτι τέτοιο, δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να εξελιχθεί και να αφιερώσει χρόνο σε στρατηγικά σημεία του έργου.

Αφήστε τα τεχνικά μεσα που έχετε στη διάθεσή σας, να αναλάβουν τη "βαρετή" δουλειά.

Ανάπτυξη μιας εικόνας για την εξέλιξη και τα προβλήματα των επιμέρους εργασιών

Ακόμα κι αν υπάρχει καλή οργάνωση, ένα πρακτικό πρόβλημα είναι η σωστή παρακολούθηση των επιμέρους εργασιών. Η πιθανή αυτοματοποίησή τους, μπορεί να μας προσφέρει περιοδικές αναφορές σχετικά με την πρόοδο ή προβλήματα που προέκυψαν στην παραγωγή.

Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγεται η απώλεια χρόνου και ο κίνδυνος λαθών.

Ελάττωση κόστους παραγωγής

Όσο περισσότερες εργασίες αυτοματοποιούνται, τόσο ευκολότερη είναι η διεξαγωγή του συνολικού έργου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα μείωση προσωπικού. Σωστότερα, απευθύνεται στη μείωση του κόστους εκπαίδευσης του προσωπικού, ώστε να μπορούν να εκτελέσουν τις συγκεκριμένες εργασίες.

Ποιοτική εξυπηρέτηση με συνοχή, στην παράδοση των έργων

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι αλληλένδετη με τη θετική εξέλιξη της εταιρείας σας.

Τυπικά, οι πελάτες σας χρειάζονται από εσάς τη δυνατότητα πρόβλεψης χρόνου εκτέλεσης και τη συνέπεια στην πρόβλεψη αυτή, σε όποια εργασία σας αναθέτουν.

Οι αυτοματοποιημένες διεργασίες σας, θα μπορέσουν να σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε τα αιτήματα των πελατών σας, και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, εκτελώντας το έργο με χαρακτηριστική ομοιομορφία.

Ομαλή ροή εργασίας

Οι οργανωμένες και "χρονομετρούμενες" εργασίες που αυτοματοποιούνται σε όλη την έκταση του έργου, έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας. Οι εργασίες διαδέχονται η μια την άλλη, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα για να ξεκινήσουν, χωρίς να κάνετε απολύτως τιποτα!

Γνώση των εργασιών, αλλά και σαφής ιεράρχηση και τρόπος εγκρίσεων

Η συγκεντρωτική καταγραφή, ιεράρχηση και έγκριση των εργασιών σας, επιτρέπουν μια σαφή παρακολούθηση καθ'όλη τη διάρκεια του έργου. Με τον τρόπο αυτό υπάρχει άμεση και πλήρης πληροφόρηση προόδου και προβλημάτων που προέκυψαν, καθώς και η επίλυσή τους. Ακόμα και το επιπλέον κόστος τους.

Είναι εφικτός ο εντοπισμός του υπευθύνου διεκπεραίωσης του κάθε βήματος, ή προβληματος, ακόμα και πιθανών καθυστερήσεων, ελαχιστοποιώντας ή εξαλείφοντας τα περιστατικά όπου η εταιρεία εκτίθεται στον πελάτη.

Αποφυγή "Εκπλήξεων"

Η παραπάνω γνώση αποτελεί δυνατότητα πρόβλεψης και αποτροπής λειτουργικών προβλημάτων στην παραγωγή, που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κρίση. Μια αυτοματοποιημένη αναφορά θα σας δώσει τον τρόπο να αποφύγετε οικονομικές ζημίες, αλλά και να διορθώσετε πιθανά προβλήματα, πριν αυτά διογκωθούν.


Βελτίωση λειτουργίας και παραγωγικών διαδικασιών

Όλη η υποδομή του αυτοματισμού των διεργασιών λειτουργεί προς όφελός σας, παρέχοντάς σας τον έλεγχο που χρειάζεστε.

Έτσι, υπάρχει συνεχής βελτίωση των διαδικασιών που χρησιμοποιείτε παραγωγικά, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα προβλήματα που συναντήσατε στο παρελθόν, σε ανάλογα έργα, είτε πρόκειται για καθυστερήσεις, είτε για λάθη στη μεθόδευση, είτε για προβλήματα στην ποιότητα του προϊόντος έργου.

Επιπλέον, ο αυτοματισμός των διεργασιών σας, μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τμήμα της εταιρείας σας, δημιουργώντας κοινά σημεία πολιτικής και ενοποιώντας τα στάδια της παραγωγής, επιτρέποντάς σας να εξάγετε αποτελέσματα με συνοχή και αξιοπιστία, ακόμα και όταν πρόκειται για προϊόν που απευθύνεται σε διαφορετικά μέσα διανομής και πλατφόρμες.

Συνοψίζοντας...

Ο αυτοματισμός διεργασιών δε χρειάζεται να εκλαμβάνεται ως μέσο ριζικής αλλαγής που εγκυμονεί άγνωστα προβλήματα με εξίσου άγνωστες λύσεις.

Πρόκειται για ένα μέσο βελτίωσης της υπάρχουσας παραγωγής σας, αξιοποιώντας αποδοτικότερα το ανθρώπινο και τεχνολογικό δυναμικό που έχετε στη διάθεσή σας, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας σας, σε όλα τα επίπεδα.
Σας ενδιαφέρει να αυτοματοποιήσετε μέρος της παραγωγής σας; 

Η Centiva μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία που επιδέχονται βελτίωση και να σας προσφέρει λύσεις για κάθε στάδιο της παραγωγής.
Η λύση που χρειάζεστε, μπορεί να υπάρχει ήδη, ως μέρος της Centiva Suite!

κατασκευη eshop

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες και ανθρώπους με φιλοδοξίες
Ας χτίσουμε κάτι σπουδαίο μαζί.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

 
Γραφεία
Πανεπιστημίου 59 —
Αθήνα 10564
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 8348801000

Ξεκινήστε τον διάλογο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(GR) +30 210.700.69.13
(GR) +30 210.922.88.99

 

SUPPORT