Δωρεάν έλεγχος υγείας ιστοσελίδας

Τι είναι αυτό που επηρεάζει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην αναζήτηση στο Google; Γιατί δεν βρίσκουν την ιστοσελίδα σας οι πιθανοί πελάτες; Γιατί αποχωρούν τόσο γρήγορα από την ιστοσελίδα σας οι πιθανοί πελάτες;

Ελέγχουμε τα πάντα στην ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό ενός καινοτόμου αυτοματοποιημένου εργαλείου με χειροκίνητες τεχνικές για να αξιολογήσουμε πώς ακριβώς αποδίδει η ιστοσελίδα σας. Μέσα από τα αποτελέσματα μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα συγκεκριμένα προβλήματα που εμποδίζουν την απόδοση και την ορατότητα της ιστοσελίδας σας.

Ελέγχουμε τα πάντα…

Ποιότητα – ορθογραφικά λάθη, αρχεία που λείπουν, σύνδεσμοι που δεν λειτουργούν

Λειτουργικότητα – εύκολη πλοήγηση, φιλικό για τα κινητά τηλέφωνα, ταχύτητα της σελίδας

Μάρκετινγκ – ανάλυση SEO, τοπική παρουσία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προσβασιμότητα – έλεγχος προσβασιμότητας, WCAG 2.0

Τεχνολογία – σφάλματα στο JavaScript, ηλεκτρονικό απόρρητο, υλικό περιεχομένου

Content – technical details, page features, backlinks, plugins

Ανιχνεύοντας με ακρίβεια τα ζητήματα, έχουμε πλήρη επίγνωση ώστε να σας κάνουμε προτάσεις. Πέρα από την εις βάθος αναφορά για την ιστοσελίδα σας, θα λάβετε προσωποποιημένες προτάσεις για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την απόδοση και διαδικτυακή παρουσία της ιστοσελίδας σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, θα δημιουργήσει περισσότερες πωλήσεις και θα δώσει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να πετύχει διαδικτυακά.

Ελέγξτε την Ιστοσελίδα σας

κατασκευη eshop

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες και ανθρώπους με φιλοδοξίες
Ας χτίσουμε κάτι σπουδαίο μαζί.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

 
Γραφεία
Πανεπιστημίου 59 —
Αθήνα 10564
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 8348801000

Ξεκινήστε τον διάλογο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(GR) +30 210.700.69.13
(GR) +30 210.922.88.99

 

SUPPORT