ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γεια σας. Καλώς ήλθατε στη Centiva.

Η Centiva Software Solutions δεν είναι απλώς άλλη μία εταιρεία πληροφορικής. Είμαστε οι έμπιστοι συνεργάτες που αναζητούσατε, για να οδηγήσουν την επιχείρησή σας στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Μέσα από τις υπηρεσίες μας, σας βοηθούμε να χτίσετε αποτελεσματικά το διαδικτυακό σας προφίλ, να ενδυναμώσετε την αναγνωρισιμότητα του εταιρικού σας ονόματος και να χτίσετε ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες σας.
ele logo
logo spartan 
logo karagiannis
logo gs1
benaki logo

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Ολοκληρώνουμε κάθε έργο με επιδεξιότητα κι εμπειρία

Ιδέα

Πρώτα σχηματίζουμε μια ιδέα βάσει του οράματος του πελάτη

Απαιτήσεις

Στη συνέχεια τεκμηριώνουμε την ιδέα ενισχύοντάς την με το απαραίτητο περιεχόμενο και βασικές απεικονίσεις.

Κατασκευή

Τέλος σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μια καινοτόμα λύση με γνώμονα την αγορά.

Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων - eshop και digital marketing για εταιρείες και ιδιώτες παγκοσμίως

Τι καθιστά επιτυχημένο ένα έργο σχεδιασμού ιστοσελίδας;

Δεν πρόκειται απλώς για τις καθαρά τεχνικές διαστάσεις, όπως η συγγραφή κώδικα και η διαχείριση περιεχομένου ή ο εντυπωσιασμός των επισκεπτών με την εκθαμβωτική αισθητική. Μια εξαιρετική κι αποτελεσματική ιστοσελίδα περικλείει το στιλ και την ουσία του σχεδιασμού καθώς και της τεχνολογίας. Εναρμονίζουμε αυτά τα ιδανικά με τη στρατηγική της επιχείρησής σας, ώστε η ιστοσελίδα να γίνει ένα εργαλείο που θα ενδυναμώσει το εταιρικό σας όνομα, θα σας προσφέρει παγκόσμια παρουσία και εν τέλει θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

centiva company

Έχουμε τον τρόπο και την εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ94%
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ90%
SEM87%
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 93%

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της Centiva Software Solutions ξεκινά το 2006 με την αγάπη και το πάθος τριών φίλων. Η πληροφορική και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων μάς έφερε κοντά, καθώς και το πάθος μας για τη δημιουργικότητα και την αισθητική και η αδιάκοπη επιθυμία μας για καινοτομία και τις αλλαγές στον ψηφιακό κόσμο..

Πολύ σύντομα, η εταιρεία μας μεγάλωσε, μέσα από την έμπνευσή μας και την τεχνική μας δημιουργικότητα. Νέα ταλαντούχα άτομα κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη δουλειά μας και εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύτηκαν τις λύσεις μας. Μας συνδέει το ίδιο πάθος και το ίδιο όραμα. Με τη συνεχή εξέλιξη στις καινοτομίες της εταιρείας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε ακόμα υψηλότερα επιχειρησιακά standards.

Σήμερα, πιο ώριμη και πιο έμπειρη, η ομάδα της Centiva Software Solutions παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και επιχειρηματικών λύσεων, πλήρως εναρμονισμένο με τις τάσεις και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος. Από την ψηφιακή προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων μέχρι και τις προσαρμοσμένες επιχειρηματικές εφαρμογές, η Centiva Software Solutions είναι η σίγουρη λύση.
0
ΕΡΓΑ
0
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
0
ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ %