5 τρόποι για να συντηρήσετε το website, τα social media και το SEO σας, ενώ λείπετε

Γράψτε, βελτιστοποιήστε και προγραμματίστε προκαταβολικά την ημερομηνία δημοσίευσης των άρθρων σας.

Η αρθρογραφία είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του SEO αλλά και του social media marketing. Ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές, το κοινό σας θα αναζητήσει την τακτική ενημέρωσή του. Η εκ των προτέρων πόνηση, η βελτιστοποίηση δομής και περιεχομένου και ο προγραμματισμός ημερομηνίας δημοσίευσης των άρθρων σας, θα σας απαλλάξουν από το 99% της εργασίας, όταν θα φτάσει η στιγμή της δημοσίευσης. Το κάθε άρθρο θα δημοσιευθεί ενώ εσείς χαλαρώνετε ανενόχλητοι σε μια όμορφη παραλία.


Προγραμματίστε προκαταβολικά την ημερομηνία δημοσίευσης των άρθρων σας στα Social Media.

Ο προγραμματισμός δημοσίευσης για τα Social Media, θα σας απαλλάξει από τις υπόλοιπες εκκρεμμότητες. Στην περίπτωση που δε διαθέτετε το απαραίτητο εργαλείο για να το κάνετε, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Hootsuite.

Ο προγραμματισμός των posts είναι πανεύκολος και θα μπορείτε να μείνετε ήσυχοι.

Πρέπει να προσέξετε μόνο το περιεχόμενο.

Μη δημοσιεύσετε κάτι που θα απαιτήσει την άμεση προσοχή σας.

Για παράδειγμα, μην ξεκινήσετε κάποιο διαγωνισμό στο Facebook ή διαφημιστική καμπάνια.

Το παν είναι, το κοινό σας να μην αντιληφθεί την απουσία σας, και να μην υπάρξουν δυσαρεστημένοι πελάτες, είτε υπάρχοντες, είτε δυνητικοί.


Κατεβάστε και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο, βοηθητικές εφαρμογές.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις απαραίτητες εφαρμογές για το κινητό σας τηλέφωνο, που θα σας δώσουν πρόσβαση στο website και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να κάνετε μικροδιορθώσεις, αν αυτό είναι απαραίτητο.

Πιθανότατα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι ένας τυπικός έλεγχος αν το περιεχόμενο δημοσιεύθηκε βάσει πλάνου, ή αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα.

Αν κάποιος διαχειρίζεται αυτό τον έλεγχο για λογαριασμό σας, ακόμα καλύτερα!

Διασφαλίστε πρόσβαση στο website και τα social media από το κινητό σας τηλέφωνο

Προσπαθήστε να βρείτε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που θα σας τοποθετούν κοντά σε ένα σημείο Wi-Fi, ή διασφαλίστε πρόσβαση σε κάποιο δίκτυο 3G ή 4G.

Με αυτό τον τρόπο, θα είστε μόνο ένα "tap" μακρυά από μια μικρή διόρθωση ή έναν απλό έλεγχο, εξασφαλίζοντας ότι όλα πηγαίνουν καλά.

Προσκαλέστε Guest Bloggers ή/και Community Managers

Αν χρειάζεστε αυτό το διαγωνισμό ή το πιο ενεργό ή επίκαιρο περιεχόμενο, τότε έχετε δυο επιλογές:

  1. Προσκαλέστε guest bloggers που έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν στο ύφος σας και να προσεγγίσουν τη γενικότερη πολιτική σας, να δημιουργήσουν το περιεχόμενό σας, για το διάστημα της απουσίας σας.
  2. Αν δεν αρκεί αυτό, τότε μπορείτε να προσλάβετε κάποιον Community Manager, που θα αναλάβει να απαντά στο κοινό σας και να διαχειρίζεται τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής σας, τους διαγωνισμούς, ή όποιες άλλες σχετικές ενεργειες που απαιτούν την άμεση ανταπόκρισή σας.

Μετά το τελευταίο "check" στη λίστα με τα παραπάνω, είστε έτοιμοι να κλείσετε τις βαλίτσες σας!To website, τα social media και το SEO σας, βρίσκονται σε καλά χέρια!

 

κατασκευη eshop

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες και ανθρώπους με φιλοδοξίες
Ας χτίσουμε κάτι σπουδαίο μαζί.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

 
Γραφεία
Πανεπιστημίου 59 —
Αθήνα 10564
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 8348801000

Ξεκινήστε τον διάλογο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(GR) +30 210.700.69.13
(GR) +30 210.922.88.99

 

SUPPORT