Είστε έτοιμοι να κατασκευάσουμε το δικό σας eshop;

Πουλήστε τα προϊόντα σας ακόμα και όταν είστε διακοπές!

 

Κατασκευή eshop με εμπειρία 16 ετών
 
Η δημιουργία ενός eshop που θα "πουλάει" τα προϊόντα σας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο ακόμα και όταν το φυσικό σας κατάστημα είναι κλειστό λόγω διακοπών, δεν είναι σίγουρα κάτι απλό. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση και με design που θα "ξυπνά" τη διάθεση των χρηστών για αγορές.
 
Το πρώτο βασικό βήμα για να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο eshop είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι η κατασκευή του, ισοδυναμεί με το άνοιγμα ενός κανονικού καταστήματος. Μόνο τότε θα του δώσετε τη βαρύτητα που του αρμόζει και θα επενδύσετε σωστά σε αυτό. Το δεύτερο βασικό βήμα είναι να βρείτε μια ομάδα με την οποία θα συνεργαστείτε για τη δημιουργία του και θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει και να σας συμβουλεύει και μετά τη δημοσίευσή του στο web περιβάλλον.
 
Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης eshop της Centiva, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα επιτυχημένων eshop, διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στο Conversion Rate Optimization (Bελτιστοποίηση Ρυθμού Μετατροπής) = ένα σύνολο τεχνικών, οι οποίες βελτιστοποιούν το site με στόχο να προσελκύσει τον επισκέπτη, ώστε να γίνει πελάτης.
Responsive Σχεδιασμός

Βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης σε κάθε συσκευή

Με πάνω από το 50% του συνόλου του web traffic να προέρχεται από τις κινητές συσκευές, η δημιουργία ενός mobile friendly eshop δεν αποτελεί πλέον προαιρετική επιλογή, αλλά σημαντική προτεραιότητα. Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο responsive σχεδιασμός αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.
 
Τι είναι όμως ο Responsive Σχεδιασμός; O responsive σχεδιασμός ή Responsive Design επιτρέπει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα να προσαρμόζεται και να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, σε οποιαδήποτε συσκευή από την οποία προβάλλεται. Αυτό σημαίνει ότι το eshop σας θα είναι πλήρως λειτουργικό για ένα χρήστη που την επισκέπτεται από desktop, laptop, tablet ή smartphone.
 
Έτσι κι εμείς φροντίζουμε κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε να έχει responsive σχεδιασμό για να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε συσκευή από την οποία οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτή.
Custom Design

Οι χώρο του φυσικού σας καταστήματος είναι υψηλής αισθητικής; Ανάλογο design πρέπει να έχει και το eshop σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε μερικά στοιχεία της προσωπικότητας του brand σας και έμπειροι web designers της ομάδας μας θα τα "μεταφράσουν" σε οπτικό σχεδιασμό.
 
Μελετώντας προσεκτικά τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας (αν δεν έχετε μπορούμε να σας δημιουργήσουμε) όπως τα χρώματα και το λογότυπό σας, η ομάδα μας θα σχεδιάσει για εσάς εντυπωσιακά στατικά ή animate γραφικά, που θα συμβάλλουν τόσο στην αισθητική του ηλεκτρονικού σας καταστήματος όσο και στην αναγνωσιμότητα της επωνυμίας σας.
Φιλοξενία e-shop

Ασφάλεια, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Θέλετε μια ευέλικτη, χαμηλού κόστους λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησή σας; Ως πάροχος web hosting, θα φροντίσουμε όλες τις καθημερινές λειτουργίες φιλοξενίας του site σας, όπως: ενημερώσεις λογισμικού, διαχείριση διακομιστή, φιλοξενία email και υποστήριξη.
Είτε διατηρείτε ένα eshop με βιολογικά προϊόντα είτε ένα eshop με παιδικά ρούχα, μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του ιστότοπού και των δεδομένων σας.
Βελτιστοποίηση eshop

Πως θα πουλήσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο αν οι υποψήφιοι πελάτες σας δεν μπορούν να εντοπίσουν το eshop σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης;

To SEO μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και κατ' επέκταση στην αύξηση των πωλήσεων του eshop σας, ακολουθώντας τις κατάλληλες πρακτικές. Επιπλέον προσφέρει "μόνιμα" αποτελέσματα, έναντι των διαφημίσεων που ναι μεν είναι πολύ σημαντικές αλλά αν για τον οποιοδήποτε λόγο τις σταματήσετε, τότε θα εξαφανιστείτε από τις σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.
Η ομάδα μας προσφέρει στρατηγικό σχεδιασμό eshop που βασίζεται σε σύγχρονες τεχνικές SEO, με σκοπό την αύξηση του οργανικού traffic και των πωλήσεων.
Προώθηση Ιστοσελίδων

Το eshop σας είναι mobile friendly, έχει φίλτρα για να επιλέγει ο χρήστης τι ακριβώς θέλει να δει, έχει ξεκάθαρη και κατανοητή πολιτική επιστροφών και αποστολών, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αλλά δεν έχει πωλήσεις;

Εάν δεν έχει κανάλι σε κάποιο Social Network ή δεν έχετε δημιουργήσει κάποια shopping campaign μέσω των google ads, οι πιθανότητες να μάθουν οι υποψήφιοι πελάτες σας ότι διατηρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ελάχιστες!
Μην ανησυχείτε όμως, γιατί σας έχουμε τη λύση! Αφού λοιπόν φτιάξετε το eshop σας με τους έμπειρους web designers και developers της ομάδας μας, σειρά έχει να γνωρίσετε τους digital marketers μας, που θα σας βοηθήσουν να γνωστοποιήσετε την επιχείρησή σας στον κόσμο του διαδικτύου και να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας. Τι λέτε; Πάμε;
Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

ή αλλιώς Checklist για επιτυχημένα eshops

  Μελέτη του κλάδου και του ανταγωνισμού
  Καθορισμός του κοινού - στόχου (Target Group)
  Σχεδίαση και προσαρμογή του εικαστικού πάνω στο κοινό-στόχο
  Συμβουλευτική καθοδήγηση όσον αφορά τη λειτουργία και την προώθηση
  Έμφαση στην ταχύτητα και τις προδιαγραφές φιλοξενίας
  Σύνδεση με τράπεζες και μεταφορικές εταιρείες
  Μελέτη δομής και εμπειρίας χρήσης για τους πελάτες
  Oλοκλήρωση αγοράς σε μία σελίδα (one page checkout)
  Διασύνδεση E-shop με custom σύστημα ERP- CRM
  Βελτιστοποίηση SEO
Ελάτε να κάνουμε μαζί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα το Νο1 προορισμό αγορών για τους υποψήφιους πελάτες σας!